2013. december 14.

videó a szerdai slamről

Lett egy ilyen is, az ekultura.hu videózott szerdán :) Kár, hogy pont most tudtak jönni, amikor nagyon kevesen voltunk. Máskor azért a közönség népesebb szokott lenni, és versenyzőből is több akad :)

 

(Tanulságos egyébként, én pl. sokkal élénkebbnek éreztem magamat belülről, mint amilyennek tűnök így kívülről, illetve gyakrabban kéne fölnéznem. A legjobb lenne mondjuk megtanulni a szövegemet fejből, hogy tudjak rendesen szemkontaktust teremteni.)

3 megjegyzés:

@alaurent írta...

Gratulálok, tetszik! Ha van időd, tényleg tanuld meg kívülről. Nagyon jó szövegek!

Névtelen írta...

Kiemelkedően jobb voltál, mint a másik két versenyző. Nagyon nevettem, amikor 10 pontnál kevesebbet kaptál. A leghihetetlenebb az volt, mikor ugyanúgy 8 pontot adtak neked, mint az egyik ellenfelednek, miközben ég és föld volt a kettő.
A zsűrinek pedig nem sikerült megértenie a mondandód. Nevetséges... Nem értem, hogy az emberek miért nem merik végre kinyitni a szemüket és észrevenni, ami az országunkban történik. Vagy lehet egyszerűen nem is akarják. Ezeknek valami tündibündi cuksi vers kellett volna a karácsonyról, na akkor tuti meglett volna az összestől a max pontszám.
Csak így tovább, elképesztően jókat írsz. :)

Juci írta...

Köszönöm, kicsit most leállt a slames lendület, de talán majd ősszel folytatódik :)